Residentie cup en kwalificatiewedstrijden

Residentie cup en kwalificatiewedstrijden

Voor de opleidingsploeg staan de maanden november en december in het teken van kwalificaties een mooie wedstrijd in Thialf. Tijdens de Selectiewedstrijden werden Kiki, Daphne, Mirjam uitgenodigd en bij de heren mochten Sjoerd, Jarno en Remco meedoen. Op basis van de landelijke klassering werden Eline en Eva rechtstreeks geplaatst voor het NK afstanden 3 en 4 december in Enschede.

20161108_120700_resizedthialf zie hier de foto’s van alle rijders 

We blikken terug op de residentie cup die op 12 november op de Uithof verreden is. Bij het dames team hadden we Jutta uit Healthy Team, die samen met Eline, Eva en Mirjam een mooi team vormden. Bij het heren team hadden we naast Healthy Team rijders Tijmen, Adne en Remon ook nog Joost van Dobbenburg in het team. En na diverse individuelen afstanden, een Teamsprint en een ploegenachtervolging wisten deze 8 rijders een 2e plaats in het eind klassement voor Zuid Holland binnen te halen.

aaa_7225-deel

Op 13 november werd het Zuid Hollands Kampioenschap marathon verreden en bij de C jongens worden Daan, Jesse en Stan eerste, tweede en derde. Sjoerd pakt bij de B junioren een mooie tweede plaats.

fb_img_1479108782552daan

Daan rijdt op dinsdag 29 november een mooie race in Thialf en duikt met 38,90 voor het eerst onder de 39 seconden. Lees het artikel 

Tussen alle wedstrijden door blijven ze trainen, hier op het strand van Katwijk.

strand

Gerelateerde berichten

Gezond naar de top

Healthy Team en opleidingsteam kiezen voor AGU

28 augustus 2018
Uitslagen

EK Inline skate in Oostende

25 augustus 2018
Gezond naar de top

Fietsen & Food met Keller Keukens

26 juni 2018