Regionaal Talenten Centrum Zuidwest

Regionaal Talenten Centrum Zuidwest

Het Regionaal Talentencentrum Zuidwest, voorheen Gewest Zuid-Holland levert al jaren grote sporttalenten af aan de top van Nederland. Denk maar aan grote namen als Diane Valkenburg, Hein Ottespeer, Roxanne van Hemert, Sanneke de Neeling en Patrick Roest. En niet alleen shorttracktalenten als Niels Kerstholt en Lara van Ruijven komen uit Gewest Zuid-Holland, maar ook de roots van topcoach Jac Orie liggen hier. Voor zulke talenten is een goed gekwalificeerd opleidingsniveau nodig.

Om het Talentencentrum Zuidwest op hoog niveau te houden is steun nodig vanuit het bedrijfsleven en andere fondsen. Die steun helpt ons aan de opleidingskwaliteit die bij de ambities van Healthy Team hoort.

Zuid-Hollandse uitdaging
Om ervoor te zorgen dat onze provincie beroemde namen blíjft leveren, zet Healthy Team zich in voor de ontwikkeling van het opleidingscentrum. Naast hun drukke bestaan met school, reizen en circa 20 uur trainingsarbeid ontplooit het Healthy Team activiteiten om aandacht te vragen voor onze gezamenlijke Zuid-Hollandse uitdaging.

Vriend worden healthy team

Laatste nieuws

Algemeen nieuws

Finale Holland Cup en Sprint League

18 maart 2019
Gezond naar de top

Dealers van Keller Keukens in Thialf

28 januari 2019
Uitslagen

Tijmen rijdt kampioenschapsrecord 500m

28 januari 2019