Healthy Team

Healthy Team

Voor de tien schaatstalenten van Healthy Team is alleen de top goed genoeg. Afgaand op hun medailles, titels en media-exposure zijn ze goed op weg. Hun doel? De Olympische Spelen!

Adne, Eva, Daan, Dione, Eline, Joost, Jesse, Leeyen, Thijmen, Tijmen en Roxanne schaatsten al heel wat persoonlijke records aan flarden.

Zie onze promofilm  Zie ons magazine 2017-2018

Gezonde leefstijl
Maar het team wil méér. Met hun gezonde leefstijl en hun sportmentaliteit willen zij een voorbeeld zijn voor hun leeftijdgenoten. En met hun opvallende prestaties en de bijbehorende publiciteit steunen zij de ontwikkeling van het schaatsopleidingscentrum Zuid-Holland, dat het tiental naar de absolute top helpt.

Healthy Team zet zich via clinics in om jongeren te insprireren en in beweging te houden. Zij promoten een gezond voedingspatroon, niet alleen met woorden maar ook metterdaad. Want via deze website verkopen zij gezonde snacks.

Stimuleren
Wat kunt u doen? Zelf gezond leven, naar het voorbeeld van Healthy Team. Maar ook anderen stimuleren. En -als uw financiële mogelijkheden dat toelaten- een trouwe sponsor van ons team worden.

Maar uw allerbelangrijkste bijdrage: word een fanatieke fan van Healthy Team, bezoek zoveel mogelijk wedstrijden en brul ons naar de Olympische Spelen. Want daar willen we uiteindelijk winnen.

Vriend worden healthy team

Laatste nieuws

Algemeen nieuws

Finale Holland Cup en Sprint League

18 maart 2019
Gezond naar de top

Dealers van Keller Keukens in Thialf

28 januari 2019
Uitslagen

Tijmen rijdt kampioenschapsrecord 500m

28 januari 2019