Healthy Team en opleidingsteam kiezen voor AGU

Healthy Team en opleidingsteam kiezen voor AGU

Tot kortgeleden leverde het AGU voornamelijk fietskleding en –producten. De hoge standaard die professionals stellen aan hun kleding en materiaal is nu doorgevoerd in alle onderdelen van het bedrijf uit Alkmaar. De visie van Pascal Vergeer sloot naadloos hierop aan. Vergeer voorziet al jarenlang vele schaatsploegen van de allerbeste kleding onder de bedrijfsnaam Zaes. Het merk Zaes is nu ondergebracht bij het merk AGU, waardoor AGU deze winter ook alle talententeams op schaatsgebied kan voorzien van sportkleding van hoge kwaliteit.

Samenwerken met Healthy Team is een doordachte keuze van Pascal. Door een topteam te sponsoren met met onze prachtige nieuwe kleding hoop ik het team een extra boost te kunnen geven. Wij zijn natuurlijk reuze trots en zullen er alles aan doen om de gewenste mediawaarden te realiseren.

20180621_155502

Ook tijdens de het Keller Keukens-fietsevent leverde AGU op zeer adequate wijze prachtige fietskleding aan Healthy Team en de sportieve dealers van Keller Keukens.img-20180625-wa0032

Gerelateerde berichten

Algemeen nieuws

Finale Holland Cup en Sprint League

18 maart 2019
Gezond naar de top

Dealers van Keller Keukens in Thialf

28 januari 2019
Uitslagen

Tijmen rijdt kampioenschapsrecord 500m

28 januari 2019