Fietsen & Food met Keller Keukens
Keller Keukens, mede bekend van het logo op onze wedstrijdpakken organiseert regelmatig sportieve events voor haar klanten en partners. Maatschappelijk Verantwoord ondernemen is namelijk één van de strategische pijlers van Keller Keukens. De producten van Keller worden CO2-neutraal geproduceerd in de moderne fabriek in Bergen op Zoom, waar alles draait om Mens, Milieu en Maatschappij. Vanuit dat perspectief past samenwerken met Healthy Team erg goed bij de visie van het bedrijf. Keller Keukens voelt zich verbonden met de gezonde leefstijl en daadkracht van Healthy Team.
Op 25 juni werden de “vrienden van Keller Keukens” uitgenodigd voor een fietsevent met aansluitend een culinair buffet bij Koppert Cress in Monster. De opkomst was prima en met een doorkomend zonnetje verliep de ontmoeting in Terheijde zeer ontspannen. Na het welkomstwoord, het overhandigen van de wielertenues en maken van de groepsfoto’s gingen de topsporters en de ondernemers samen op weg voor een tocht van resp. 37 km, 64 km en 67 km. zie hier de filmbeelden.
Het is altijd een uitdaging om de sporters verspreid over Zuid Holland voor dit soort activiteiten bij elkaar te brengen. Van links naar rechts Tijmen, Daan, Joost, Dione, Leeyen, Roxanne, Eline, Jess, Adne en Thijmen. Zij werden over de drie groepen verdeeld en de fietstocht ging van start richting Kijkduin en Scheveningen.
Daarna door de duinen naar natuurgebied Meyendel, door Wassenaar, langs het Landgoed De Horsten richting Leidschendam. Zo rond 15.15 uur waren de eerste twee groepen in Leidschendam voor een korte break. De groep van 37 km heeft genoten in Scheveningen en bekeek de boten van de Volvo Ocean race.
Zo rond 16.40 uur waren de drie groepen weer terug bij de sporthal in Terheijde en maakt iedereen zich klaar voor de proeverij en het buffet bij Koppert Cress in Monster. Na een healthy soepje vertelde Saskia Immerzeel vol Passie over de missie van het bedrijf van Rob Baan. Ze liet iedereen de smaaksensatie van de cressen zelf ervaren en bracht de groep daarna bij het wereldberoemde Molteni fornuis waarop een Ottolenghi buffet stond, bereid door het Cressperience team van Koppert Cress. Zie hier de filmbeelden.
Wij bedanken Albert Zuurveld van Koppert Cress en de medewerkers van Keller Keukens, Maarten Kuilder, Bas de Wit, Frank Andeweg, Loes Broos en vele anderen voor deze mooie “Match met het bedrijfsleven.”