Healthy Team

Healthy Team

Voor de tien schaatstalenten van Healthy Team is alleen de top goed genoeg. Afgaand op hun medailles, titels en media-exposure zijn ze goed op weg. Hun doel? De Olympische Spelen!

Ariane, Dione, Leeyen, Jutta, Tessa, Thijmen, Tijmen, Adne en Remon schaatsten al heel wat persoonlijke records aan flarden. Op peildatum oktober 2016 stond hun medaillespiegel op 205.

Zie onze promofilm

Gezonde leefstijl
Maar het team wil méér. Met hun gezonde leefstijl en hun sportmentaliteit willen zij een voorbeeld zijn voor hun leeftijdgenoten. En met hun opvallende prestaties en de bijbehorende publiciteit steunen zij de ontwikkeling van het schaatsopleidingscentrum Zuid-Holland, dat het tiental naar de absolute top helpt.

Healthy Team zet zich via het onderwijs en via clinics in om jongeren in beweging te houden. Zij promoten een gezond voedingspatroon, niet alleen met woorden maar ook metterdaad. Want via deze website verkopen zij gezonde snacks en powerfood, zodat het niet bij woorden alleen blijft.

Stimuleren
Wat kunt u doen? Zelf gezond leven, naar het voorbeeld van Healthy Team. Maar ook anderen stimuleren. En -als uw financiële mogelijkheden dat toelaten- een trouwe sponsor van ons team worden.

Maar uw allerbelangrijkste bijdrage: word een fanatieke fan van Healthy Team, bezoek zoveel mogelijk wedstrijden en brul ons naar de Olympische Spelen. Want daar willen we uiteindelijk winnen.

Vriend worden healthy team

Laatste nieuws

Geen categorie

Krachthonk RTC Zuidwest

28 maart 2018
Gezond naar de top

Jutta tijdens World Cup en WK junioren in Utah!

9 maart 2018
Algemeen nieuws

NK neo senioren groot succes!

9 maart 2018